Ургамлын эрдэс бодис дээр хийсэн туршилтын үр дүнг орууллаа. Оршил хэсэгт салатны ургамлын талаар болон эрдэс бодис шингэн орж дамжмх механизм, тэдгээрийн ач холбогдолыг тодорхой бичих хэрэгтэй. Үр дүнг дүгнэхдээ хэмжилт тус бүр дээр тайлбарлаж бичнэ үү.
Хувилбар | Ургамлын урт (cm) | Навчны өргөн (cm) | Навчны урт (cm) | Навчны тоо (ш) | Навчны жин (гр) | Үндэсний жин (гр) | Хлорофиллын хэмжээ (SPAD value) |
Тэжээлийн уусмал | 19.3 | 7.4 | 19 | 17.3 | 16.9 | 3.2 | 16 |
Ус | 17 | 7 | 16.5 | 17 | 14.2 | 2.9 | 6.5 |
No comments:
Post a Comment