3 хоолны халбага буцалсан царван /хатаасан царван байж болно/ болон 3 хоолны халбага буцалсан лаврын навчыг /6-9ш буцлаагүй лаврын навч байж болно/ тус тус бэлтгэнэ.
Лаврын навч, царвангаа буцалсан усанд хийж хутгаж таглаад 3 цагийн турш байлгана. Дараа нь шүршигчинд бэлтгэсэн уусмалаа шүүж хийгээд үсний угаар сайтар шүршиж түрхэж өгнө. Орой
нь хэрэглэж унтаад өглөө нь үсээ угаагаарай. Долоо хоногт 2-3 удаа хэрэглэнэ.
Ач тус: Царван болон лаврын навч нь байгалийн гаралтай бүтээгдэхүүн бөгөөд хүний үсний хуйханд гүн тэжээл өгөх олон төрлийн эрдэс бодис агуулсан байдаг тул таны үсний уналтыг зогсоож, өтгөрүүлэх ид шидтэй юм. Үр дүнгээ өгтөл энэхүү аргыг байнга хэрэглэж болно
http://www.1000jor.mn/news/more/166
Лаврын навч, царвангаа буцалсан усанд хийж хутгаж таглаад 3 цагийн турш байлгана. Дараа нь шүршигчинд бэлтгэсэн уусмалаа шүүж хийгээд үсний угаар сайтар шүршиж түрхэж өгнө. Орой
нь хэрэглэж унтаад өглөө нь үсээ угаагаарай. Долоо хоногт 2-3 удаа хэрэглэнэ.
Ач тус: Царван болон лаврын навч нь байгалийн гаралтай бүтээгдэхүүн бөгөөд хүний үсний хуйханд гүн тэжээл өгөх олон төрлийн эрдэс бодис агуулсан байдаг тул таны үсний уналтыг зогсоож, өтгөрүүлэх ид шидтэй юм. Үр дүнгээ өгтөл энэхүү аргыг байнга хэрэглэж болно
http://www.1000jor.mn/news/more/166
No comments:
Post a Comment